Over

 

Korttom is het alter ego van Tom Delmotte, Kortrijkzaan in hart en nieren.

Hij groeide op in Lendelede om vervolgens Leuven te verkennen.
Na zijn studies die van hem een Master in de Politieke Wetenschappen maakten, ging hij aan de slag bij Stefaan De Clerck, toenmalig Minister van Justitie. Woelige, maar boeiende tijden die hem uiteindelijk in Kortrijk brachten, de stad die hem onder de huid kroop.

Die leerde hij van binnenin kennen: als organisatieadviseur, als rastermanager en uiteindelijk vijf mooie jaren als diensthoofd communicatie. Wat later maakte hij de overstap naar Howest, de hogeschool waar hij o.m. aan het hoofd stond van de opleiding Communicatiemanagement en tweeënhalf jaar diensthoofd PR en communicatie was.

Begin 2018 was het tijd om de volgende stap te zetten: voltijds zelfstandig aan de slag gaan als freelancer.

Tom is geboeid door woorden en verhalen. Het mag dan ook niet verwonderen dat zijn passie ligt bij het adviseren van bedrijven en organisaties bij het brengen van hun verhaal, het ontwikkelen en neerpennen van brand stories, het inspireren van de pers met mooie verhalen, het schrijven van magazines en het schrijven van blogberichten.

Maar ook die openbare sector laat hem niet los. Hij staat nog steeds graag aan hun zijde voor de coaching van communicatieambtenaren, het doorlichten van communicatieteams, het vasthouden van de pen bij de (eind)redactie van hun strategisch meerjarenplan of het zetelen in selectiecommissies.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close